Turisme destina més de 190.000 € en ajudes a Gandia en 2020

0
615
Gandia
Un dels moments de la reunió.

El director general de Turisme, Herick Campos ha visitat Gandia per mantindre una reunió amb l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; i el regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell; on s’ha fet balanç de les inversions en l’àmbit del turisme que la Generalitat ha realitzat a Gandia i han analitzat la present campanya turística.

Després de la trobada, Campos ha informat de les ajudes que des de Turisme Comunitat Valenciana s’han destinat a Gandia i la comarca de la Safor.
En el cas de Gandia com a entitat local, la ciutat ha rebut més de 190.000 € mentre que a la comarca han estat més de 410.000 €.

Pel que fa a les ajudes a empreses director general de Turisme va informar que han estat més de 40.000 € els destinats a empreses locals i més de 150.000 en el cas de la comarca.

“Amb aquests ajuts pretenem reforçar la línia d’actuació de la Generalitat Valenciana basada en la cogestió publicoprivada juntament amb els mateixos destins” va explicar Campos al temps que afegia que Gandia és “un clar exemple de l’aposta per la qualitat, la sostenibilitat i la innovació aplicada al sector turístic. En aquest sentit, la feina feta per l’Ajuntament de Gandia presentant aquests projectes sobre aquests eixos fa que la capital de la Safor siga una de les que més ajudes rep”.

El director general de Turisme també va posar en valor que a aquestes ajudes s’han de sumar les ajudes conveniades o les ajudes directes a empreses per la COVID-19. En total, segons apunten fonts municipals, la Generalitat Valenciana a través de Turisme ha reconegut més de 22 milions d’euros com a resposta a la pandèmia. En el cas d’aquests ajuts, Campos va destacar la signatura del conveni de la Ruta dels Borja de la qual també es beneficia Gandia.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Desprendimientos en el edificio Wilson y la Tasa de Gandia

Per la seua banda, Diana Morant ha destacat que totes aquestes ajudes han servit per a propiciar que Gandia siga un “referent en l’àmbit del turisme intel·ligent, cultural, sostenible i de qualitat”. “Darrere de totes aquestes xifres hi ha programes com el SICTED que ens han convertit a la segona ciutat de la Comunitat amb més certificats de qualitat tant en l’àmbit del que és públic com en el privat”.

“Des de la passada legislatura hem volgut revertir el model turístic i d’aquest desig han sorgit projectes com La Ruta dels Borja, les activitats de Palau Ducal o el Borja Port Art. Tota aquesta activitat s’ha sumat als nostres valors ja consolidats per convertir-nos en un referent cultural. Una ciutat que no ha parat de programar cultura ni en aquests moments de la pandèmia” va explicar Morant qui ha reivindicat “la sintonia de les administracions per traçar un camí comú per aconseguir un model com el que està desenvolupant Turisme de la Generalitat Valenciana”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here