Trobada dels empresaris de la Vall d’Albaida amb el conseller d’Economia i el president de CEV

  0
  1597
  L'acte es va celebrar a l'Hotel Kazar d'Ontinyent

  En l’acte de COEVAL s’ha reconegut la trajectòria de Rafael Pla, un dels fundadors de l’empresarial que va ser president de la confederació durant 12 anys

  L’empresarial de la Vall d’Albaida, COEVAL, ha celebrat a l’Hotel Kazar d’Ontinyent la seua trobada d’associats, cita a la que també han assistit el Conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent;, el President de CEV, Salvador Navarro; la Secretaria Autonómica d’Economía Sostenible, Rebeca Torro; el Director Gerent de la Cambra de València, Jorge Linares; i l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez. L’encontre va servir per posar de relleu el paper de l’associació per a fomentar una industria i unes empreses amb el valor afegit del coneixement, la innovació i la digitalització a la comarca de la Vall d’Albaida.

  COEVAL ha comptat amb el ponent Javier Sirvent, considerat com un referent del món de la tecnologia i la ciència en la seua aplicació al món empresarial a Espanya. En to disruptiu i provocador Sirvent ha mostrat les oportunitats que poden tindre les empreses si aposten per la transformació digital.

  Seguidament COEVAL ha reconegut la trajectòria de Rafael Pla, un dels fundadors de COEVAL i qui va ser President de la Confederació Empresarial durant 12 anys. Igualment s’ha reconegut tambe la trajectoria vinculada a COEVAL per part de l’Associació de Promotors i Constructors de la Vall d’Albaida (APCVall) també fundadora de COEVAL i que l’any pasat va cumplir 25 anys i que va rebre el seu President, Eleuterio Mancebo.

  En la cloenda han parlat el President de COEVAL, Javier Cabedo, l’Alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez i per a tancar el Conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent qui va destacar que uno dels grans objetius del Consell es impulsar la reindustrialització del territori, aconseguir que el pes de la indústria siga cada vegada més gran en l’economia de la Comunitat Valenciana ja que garanteix llocs de treball més estables i de major qualitat.

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí