Trobada de l’alcaldessa de Canals amb el nou homòleg de l’Alcúdia de Crespins

0
3625
Mai Castells i Pepe Garrigós, durant la trobada.

Es tracta de la primera presa de contacte entre Mai Castells i Pepe Garrigós, ambdós de Compromís

Aquest dilluns 31 de gener s’ha dut a terme una reunió a l’Ajuntament de Canals entre l’alcaldessa Mai Castells i l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, qui recentment ha jurat el càrrec aquest mes de gener.

A la reunió s’han tractat diversos aspectes importants per als dos municipis. En primer lloc, s’ha parlat sobre la petició que ha realitzat el grup Compromís de l’Alcúdia de Crespins sobre la situació actual que pateix l’estació. Una situació demorada des de fa 11 anys, i per això, demanen l’eliminació dels barracons prefabricats i l’inici de la construcció de la nova estació. En aquest sentit, l’alcaldessa Mai Castells li ha mostrat tot el suport perquè beneficia també als usuaris i usuàries de Canals.

Per altra banda, també s’ha posat sobre la taula reiniciar el període de reunions per a reactivar i posar en comú aspectes rellevants sobre la Comunitat d’Usuaris d’Abocaments de la Partida de Sagres.

I per últim, tant Castells com Garrigós han coincidit en la importància de crear una reciprocitat entre Canals i Alcúdia de Crespins que formen un nucli comú.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí