TripAdvisor elegeix els Moros i cristians de Bocairent entre les deu millors festes d’hivern

0
1259
Festes de Moros i Cristians de Bocairent
Festes de Moros i Cristians de Bocairent

El portal Niumba, nascut el 2005 i propietat del web de viatges més gran del món, TripAdvisor, inclou els Moros i cristians de Bocairent entre les deu millors festes i festivals d’hivern del 2017. D’aquesta forma, les celebracions a Sant Blai que la localitat de la serra de Mariola viu durant els primers dies de febrer esdevenen “en un raó per a no quedar-se en casa” per “ser-hi una de les més cridaneres de la península”.

Festes de Moros i Cristians de Bocairent
Festes de Moros i Cristians de Bocairent

Així, el portal destaca dels Moros i cristians de Bocairent “el color, la història, la música i la pólvora que s’apoderen dels carrers durant quasi una setmana davant la mirada atenta dels espectadors”. Per a la regidora de Turisme, Noelia Vañó, “aquesta elecció suposa un important suport per a la difusió de les nostres festes patronals i és el fruit d’un intens treball de promoció realitzat des de l’Ajuntament i del bon fer de la junta de l’associació encarregada de la seua organització conjuntament amb el consistori”.

En la relació tan sols figuren dos festes més com són les de Jarramplas en l’extremenya Vall del Jerte i les de la Vijanera a la població càntabra de Molledo. Les altres set propostes corresponen a festivals com el de les festes de ‘las cuadrillas’ de Barranda a Múrcia, l’Actual d’Alacant, l’internacional de màgia de Lleó, el de música de Canàries i la temporada d’òpera de la capital de l’arxipèlag, el Gastrofestival de Madrid o l’internacional de cinema documental de Navarra.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí