El Trèvol de la Vall d’Albaida lliura els primers premis a empreses per la integració de treballadors amb discapacitats severes

CaixaBank - MyBox

0
1162
Imatge de l'acte del lliurament els premis del Trèvol

Vidrios San Miguel, Plastiken i Serco obtenen els primers premis ja que compten en plantilla amb membres del projecte des de fa més de 15 anys

El Trèvol ha lliurat els primers premis a la responsabilitat social corporativa i ho ha fet acompanyat pels màxims representants autonòmic, provincial i comarcal. Les empreses Vidrios San Miguel, Plastiken i Serco, que compten des de fa 20, 18 i 15 anys amb membres del projecte de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida en plantilla, van rebre el reconeixement a la seua tasca d’integració de treballadors amb discapacitats severes de mans del president de la Generalitat, Ximo Puig, que va destacar que “El Trèvol és un bany de realitat, optimisme i reconcialació amb l’ésser humà, capaç d’entendre que el sofriment d’algú també és un problema propi”. El premi és un disseny en vidre de Josep Sanjuan.

Puig va lamentar que “durant massa temps, massa persones s’han quedat al marge i toca recuperar el sentit més popular de l’ésser humà: que quan algú puga ajudar, que ajude”. El president de la Diputació i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, va indicar per la seua banda que «moments com estos justifiquen l’existència de la política: fer tot el possible perquè els que menys tenen puguen viure millor». Per al president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar, “l’autèntic poder és el que naix en desenvolupar la capacitat per a canviar la realitat individual i col·lectiva; la força d’afrontar els reptes, alçar-se després de caure o lluitar per una causa justa sense perdre l’esperança conscients que, quan diguem “jo”, és, en realitat, “nosaltres”.

El president de l’Associació de Familiars del Trèvol, Rafa Úbeda, va agrair a la Mancomunitat el suport al projecte sobretot durant els anys més difícils i va recordar que “una oportunitat de treball és un projecte de vida, per la qual cosa agraïxen a les empreses que no tinguen en compte la discapacitat, sinó les possibilitats de treballs”, així com la presència del president de la Generalitat i el de la Diputació. Abans del lliurament dels premis, Ximo Puig, Jorge Rodríguez i Vicent Gomar van poder visitar les instal·lacions de Serco, una de les empreses reconegudes pel Trèvol, com també la seua tenda solidària que es va quedar menuda durant la visita i el nomenament del president de la Generalitat com a ‘Venedor d’honor’.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here