Treta infantil Falla Oeste de Dénia 2019

0
1435

Dissabte 16 d’abril de 2018, a la nau fallera de l’oeste, es va celebrar a les 23:30h la treta dels màxims càrrecs de l’exercici 2018-2019 de la falla Oeste de Dénia.

A les 21h els fallers, els càrrecs d’altres districtes fallers, familiars i amics, amb la presència de les falleres majors de Dènia, Carla Vinaroz i Melani Ivars, junt al president de la Junta Jose Vicente Benavente començaren a arribar a la nau per a gaudir d’un sopar en un ambient faller molt especial.

Acabat el sopar, com és tradició, el president Jose Garcia de la Reina, va donar a coneixer als càrrecs que estaran al capdavant la xicalla vaquera. Com a president infantil el xiquet Rafa Collado Morera, i com a fallera major infantil, Martina Femenia Pina.

Una vegada presentats els càrrecs infantils, el president va fer entrega del ramell que otorga com a fallera major a la senyoreta Cristina Reig Balaguer.

Després de l’acte, fotos i felicitacions, tots van poder gaudir de bona música per a acabar de passar una nit carregada d’emocions.

L’any comença carregat d’il•lusions i sentiments, i s’espera que tots junts passen un gran exercici faller.

Treta Infantil

Aquest diumenge 22 d’abril a les 17h en el Casal de la Falla Oeste tindrà lloc la treta infantil on es presentaran els nous càrrecs i després n’hi haurà un berenar per a tota la comissió infantil.

Amb Martina Femenia i Rafa Collado al cap davant de la xicalla, donaran inici a un il·lusionant any per a la xicalla vaquera, «una xicalla divertida, alegre i festera com ninguna», asseguren des de la Falla Oeste. Cristina Reig i Jose García, els màxims càrrecs grans estaran presents per donar inici a l’exercici de la xicalla fallera de l’Oeste.

Per a vore les notícies destacades del dia, fes clic ací.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí