Tres joves detinguts a Xàtiva per apallissar a un altre al crit de «nazi de merda»

0
2056
Policia Nacional

La policia explica que el matí de diumenge de Xàtiva tres joves van eixir d’una furgoneta per donar-li una pallisa a un tercer que va haver de ser atés

Tres joves detinguts a Xàtiva com a presumptes autors dels delictes contra la llibertat pública i ideològica, a més de lesions, per apallissar a un quart amb crits de «feixista», «fill de puta» o «nazi de merda».

Els detinguts, tres joves d’entre 21 i 23 anys, segons informa la Policia Nacional, no tenen antecedents policials, i després de prestar declaració han sigut posats en llibertat no sense abans ser advertits de l’obligació de personar-se davant l’autoritat judicial quan siguen requerits.

Segons un comunicat del Cos Nacional de Policia, les recerques es van iniciar quan els policies van tenir coneixement de l’agressió d’uns joves a un altre en un carrer de Xativa. Segons s’informa aquest jove caminava el matí del passat diumenge per un carrer de la localitat quan d’una furgoneta es van baixar uns joves i es van abalançar sobre la víctima i van començar a donar-li punyades i colps per tot el cos mentre cridaven «feixista», «fill de puta» o «nazi de merda».

La víctima es va traslladar a un centre sanitari on va rebre assistència mèdica d’una fractura d’ossos.

Els agents, després de realitzar les comprovacions oportunes, van esbrinar la identitat dels sospitosos, que van ser detinguts com a presumptes autors dels delictes de lesions i contra les llibertats públiques i ideològiques.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí