Tres detinguts a Xàtiva sospitosos de realitzar robatoris amb força a camps de la zona

0
2151
Els detinguts tenien dos cabassos de carxofes en un cotxe

La Policia Nacional va sorprendre als sospitosos a l’interior d’una casa d’estris a Xàtiva que també tenien dos cabassos de carxofes en un cotxe

Agents de la Policia Nacional han detingut a Xàtiva a tres homes de 41, 44 i 54 anys com a presumptes autors dels delictes de robatoris amb força i furt, després de ser sorpresos a l’interior d’una casa d’estris. A més en el vehicle d’uns ells es va localitzar dos cabassos de carxofes, que havien sigut furtats unes hores abans. Gràcies al dispositiu establit s’han esclarit sis robatoris amb força i sis furts.

Els agents realitzaven un dispositiu de vigilància principalment en hores nocturnes en la zona rural al costat de l’hospital de Xàtiva ja que s’havien produït una sèrie de furts d’hortalisses i robatoris amb força en cases d’estris, quan van sorprendre a tres homes a l’interior d’una d’aquestes cases regirant uns armaris que hi havia en el seu interior.

Els policies van esbrinar que havien accedit a l’interior després de trencar el tancat del perímetre exterior i trencar la porta d’entrada, així com que portaven diversos tornavisos, palanquetes i guants. Els agents van localitzar un vehicle, propietat d’un d’ells, estacionat en els voltants en que el seu interior hi havia dos cabassos plens de carxofes recentment recol·lectades i més eines. Els policies van esbrinar que les hortalisses i les eines localitzades havien sigut sostretes, pel que sembla, d’un camp proper unes hores abans.

Els agents després dels esbrinaments pertinents els van detenir com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força i furt i se’ls ha intervingut un vehicle i diverses eines.

Part de l’eina intervinguda als ara arrestats va ser reconeguda per diverses víctimes de robatoris en cases de camp de la zona. Els agents continuen amb les recerques per al total esclariment dels fets, aconseguint esclarir fins al moment sis delictes de robatoris amb força i sis de furt.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here