Tres detinguts a Sagunt per propinar una pallisa a un jove en un local d’oci

0
3072
El detingut a Xàtiva té antecedents policials

La Policia Nacional ha detingut a tres joves de 19 anys a Sagunt com a presumptes autors d’un delicte de lesions a un altre jove de 20 anys

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt a tres joves de 19 anys com a presumptes autors d’un delicte de lesions, després de propinar a un altre jove una punyada en el nas i tirar-ho al sòl on van continuar colpejant-lo. A la víctima, un jove de 20 anys, li van diagnosticar fractura d’os nasal i contusió de muscle.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que la matinada del diumenge un jove havia sigut colpejat per altres tres joves en un local d’oci de Sagunt. Durant les recerques, els agents van esbrinar que el jove quan estava en el local es va trobar amb tres joves als quals coneixia de jugar al futbol, per la qual cosa es va dirigir a un d’ells i li va demanar un cigar, manifestant-li aquest que no i que se n’anara.

Quan el jove marxava va notar que li tocaven per l’esquena moment en el que es va girai un d’ells li va propinar una forta punyada en el nas i seguidament un altre li va donar una espenta i elva tirar al sòl. Una vegada en el sòl aquests dos joves al costat d’un altre van començar a donar-li puntades, al mateix temps que li deien que els havia de demanar perdó, al que va accedir i van deixar de colpejar-li.

La víctima va ser traslladada a un centre de salut on li van atendre de les lesions que presentava “fractura d’os nasal i contusió de muscle”. Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat dels sospitosos que després de ser localitzats van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte de lesions. Els detinguts, dos amb antecedents policials, van passar a disposició judicial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here