Tres detinguts per robar torres d’alta tensió a Albalat dels Tarongers i el Puig i vendre-les a dipòsits de ferralla

0
495
Imatge de part del material detectat

El valor del material sostret, segons la Guàrdia Civil, es calcula en al voltant de 4.000 euros

La Guàrdia Civil de Sagunt ha detingut a tres persones d’edats compreses entre els 23 i 46 anys d’edat per la seua presumpta implicació de dos delictes de robatori de torres elèctriques en les localitats d’Albalat del Tarongers i el Puig.

Després de tindre coneixement l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sagunt de la sostracció d’un torre de llum d’alta tensió en una explotació agrícola de la localitat del Puig de Santa Maria, la qual havia sigut venuda en un dipòsit de ferralla pròxim al lloc de la sostracció i sent reconeguda pel propietari.

Davant esta situació es va iniciar una investigació per part dels agents per a la localització i identificació de les persones que suposadament havien comés els furts. Així el 29 de març es va observar com introduïen un vehicle en el dipòsit de forma sospitosa, per la qual cosa van ser identificats els ocupants i va ser registrat el vehicle en el qual portaven dues torres d’electricitat d’alta tensió, sent aquestes diferents a la del dia anterior. Els autors de la sostracció indiquen que l’han “agafada” d’una explotació agrària al costat d’una urbanització d’Albalat dels Tarongers,

Es va mantindre contacte amb el propietari de les explotacions agràries, sent reconegudes per ell a causa de les pintades de grafiti que posseïen, desconeixent ell mateix que li les havien sostretes.

Amb tot s’han pogut recuperar un total de tres torres d’electricitat d’alta tensió. Fins al moment s’ha procedit a l’esclariment de les dues sostraccions ocorregudes en les localitats d’Albalat del Tarongers i del Puig de Santa María, per un valor d’al voltant de 4.000 euros.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Massamagrell i Sagunt.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here