Tres detinguts implicats en més de 25 robatoris a cases de camp de Sueca, Ontinyent i Albalat de la Ribera

0
2761
Caserna de la Guàrdia Civil d'Ontinyent

Els suposats autors ocultaven els efectes sostrets en els camins de terra pròxims als habitatges assaltats de la Ribera Baixa i Vall d’Albaida

La Guàrdia Civil a detingut a tres persones, per la seua implicació en més de 25 robatoris amb força en cases de camp en les comarques de la Vall d’Albaida i de la Ribera Baixa. Segons s’explica des de l’institut armat, l’operació s’ha fet amb la coordinació de les casernes de Sueca i la col·laboració de la Policia Nacional i Policia Local d’Ontinyent, iniciades a la fi del passat any.

L’operatiu va començar amb la detenció d’un home i una dona de nacionalitat espanyola de 47 i 48 anys, en el primer operatiu portat pels agents de Sueca i un home de 40 anys en el segon operatiu portat pels agents d’Ontinyent. Estes a actuacions van culminar entre el passat 20 de febrer i 6 de març d’enguany. Els presumptes autors dels fets delictius venien els objectes robats en botigues de segona mà per davall del seu valor.

Els robatoris eren comesos principalment a la nit, valent-se de llanternes frontals o en total foscor i aprofitant el seu coneixement dels camins de terra per a això. Estacionaven el seu vehicle en els voltants per a aconseguir guardar el robat o fins i tot ho ocultaven tot en laterals dels camins per a l’endemà recollir el sostrets.

Els agents fins al moment han aconseguit esclarir més de 25 robatoris ocorreguts en casetes de camp sobretot als voltants de la localitat de Sueca, Albalat de la Ribera i Ontinyent. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera instància i Instrucció núm. 3 de Sueca i Jutjat Primera Instància i Intrucción núm. 4 d’Ontinyent.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Ontinyent estrena pista d'atletisme 25 anys després

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here