Tres alumnes de l’IES Josep Segrelles d’Albaida guanyen el concurs juvenil ‘Rosquilletres’ d’À Punt


0
2538
Els guanyadors del concurs 'Rosquilletres'.

Sergi Girón Roig, Paula Gil Nàcher i Pau Pínter Cerdà són alumnes de 3r d’ESO i s’han emportat el títol de millors lletrejadors i lletrejadores

Tres alumnes de l’IES Josep Segrelles d’Albaida han resultat vencedors en la tercera edició del concurs ‘Rosquilletres’ d’À Punt. Concretament Sergi Girón Roig, Paula Gil Nàcher i Pau Pínter Cerdà, alumnes de 3r d’ESO, s’han emportat el títol de millors lletrejadors i lletrejadores ja que el concurs del canal autonòmic posa a prova l’habilitat dels estudiants de lletrejar paraules en valencià.

Els estudiants de l’institut d’Albaida s’han imposat una renyida final on participaren els sis equips classificats al llarg de la temporada. En total, competiren 18 joves procedents de l’IES Serra d’Espadà (Onda), el Col·legi Carmelites (Gandia), l’IES Mare Nostrum (Alacant), l’IES L’Alcalatén (l’Alcora), el Col·legi Hernández, de Castelló (la Ribera Alta) i l’institut de secundària que s’ha emportat el primer lloc del pòdium d’aquesta temporada.

Sergi, Paula i Pau, s’han entrevistat amb el director general d’À Punt, Alfred Costa, qui ha destacat la importància de promoure l’excel·lència en els estudiants i de fomentar el coneixement i l’estima de la llengua en les generacions més joves, un dels objectius de la radiotelevisió pública.

Els guanyadors han estat acompanyats pel seu professor, Rafa Vidal Soriano, i la presentadora del Rosquilletres, Laura Sanchis Vidal.

Rosquilletres és un concurs produït i emés per À Punt en col·laboració amb les productores InfoTV i Bleba30. Patrocinat per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), la prova principal del concurs divulgatiu consisteix a lletrejar correctament i al més ràpid possible paraules en valencià.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here