Ultimant les disfresses per al Tren Faller 2018 de Vilamarxant

0
2354

La desfilada més multitudinària i coneguda del Camp de Túria tindrà lloc este diumenge, 11 de març, a les 17.30 h.

Un dels esdeveniments més esperats pels fallers i falleres de les tres comissions de Vilamarxant és el Tren Faller. Esta cita amb l’humor, la diversió, la crítica, la creativitat i les disfresses arriba a Vilamarxant este diumenge, 11 de març, a partir de les 17.30 h.

Es tracta de l’activitat fallera de Vilamarxant més coneguda a la comarca i a la província. I és que esta desfilada es caracteritza pel gran nombre de participants i per l’espectacularitat i el treball que hi ha darrere de cada disfressa i de cada carrossa que intervé.

De segur que molts membres de la Falla el Colp, la Falla Pensat i Fet i la Falla el Pilar es troben, ara mateix, ultimant el vestuari; una tasca que, en molts casos, suposa un treball de mesos.Com cada any, seran molts els veïns i veïnes del municipi i d’altres localitats els que s’aproparan per descobrir l’originalitat de les disfresses i l’espectacle conjunt del Tren Faller, que fa que Vilamarxant visca una autèntica vesprada de festa.

La comitiva eixirà des del carrer de les Rodanes i passarà per la carretera de Riba-roja de Túria, carrer de Pedralba, CV-50, i carrers Era Alta i Sant Jaume, des d’on cada falla es dirigirà cap al seu casal.

Per garantir la seguretat, el recorregut estarà tallat al trànsit a partir de les 17.15 h i fins que finalitze l’acte. Hi haurà agents de la Policia Local i de Protecció Civil informant els conductors i conductores. A més, perquè el trànsit no quede totalment interromput, es recomana agafar itineraris alternatius que podeu consultar en el plànol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here