Els treballadors del jutjat d’Ontinyent, amb ventiladors i a 30ºC

0
1762
Un ventilador en l'oficina del jutjat d'Ontinyent, junt a un termòmetre que marca 30ºC

El CSI·F avisa que la deterioració del jutjat 3 d’Ontinyent s’agreuja per la falta de refrigeració i l’escàs espai

Mentre Ontinyent en els últims dies marcava les màximes valencianes amb temperatures a 36 i 37ºC, dins del Jutjat de Primera Instància i Instrucció n.3 d’Ontinyent treballaven amb pocs graus menys, no bastaven ni els ventiladors.

Ho ha denunciat el sindicat CSI·F que explica que els treballadors d’aquest jutjat, que també s’ocupa de Violència sobre la Dona, porten ventiladors i refrigeradors de casa a causa de les altes temperatures en el local. La central sindical assenyala que a la falta de reparació de l’aire condicionat se sumen les estretes dimensions del jutjat, la qual cosa en conjunt considera com un “abandó”.

El CSI·F recorda que aquest jutjat es caracteritza per «el seu espai reduït i abarrotat d’expedients. Els huit funcionaris allí destinats realitzen la seua labor en amb prou faenes 25 metres quadrats. La sala d’espera consisteix en un replà amb dues cadires instal·lades al costat de sengles graons. En tan diminut espai s’ajunten menors amb detinguts o víctimes de violència a escassos metres d’agressors».

La central sindical recorda que aquesta denúncia es produeix des del 8 de juny, i adverteix que de no produir-se una solució en breu, el delegat de prevenció podria plantejar la paralització de l’activitat.

La falta de climatització, segons el CSI·F se suma a altres problemes del jutjat, com les goteres que té i que provoquen que els propis treballadors hagen adquirit plàstics per a cobrir els expedients i evitar la seua deterioració.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí