Treballadors de Pilkington a Sagunt inicien una vaga amb barricades i crema de pneumàtics

0
1237
Imatge de les protestes a Sagunt.

Les protestes es  fan davant el temor que el tancament de la línia de laminatge s’estenga a la resta de la planta, que té 404 treballadors

Treballadors de Pilkington a Sagunt han iniciat aquest dilluns una vaga en protesta per la intenció de la multinacional de tancar una de les línies de producció de la planta i des de primera hora del matí han muntat barricades i han pres una foguera de pneumàtics.

La vaga, convocada pel Comité d’empresa, està prevista a partir d’aquest dilluns i durant tot el mes d’abril de dilluns a divendres per a reclamar inversions en la línia de laminatge i davant el temor que el tancament d’aquesta línia s’estenga a la resta de la planta, que té 404 treballadors.

L’atur ha començat a les sis del matí però des d’una hora abans els treballadors han iniciat les seues protestes amb barricades i una foguera de pneumàtics, segons ha informat a EFE el president del Comité d’empresa, Rubén López.

La direcció de l’empresa va traslladar la seua decisió de tancar la línia de laminatge, la qual cosa comporta la viabilitat de tota la planta, segons considera el Comité d’empresa, que assegura que la multinacional «vol emportar-se la producció per a omplir altres plantes d’Europa que estan més buides».

Des de primera hora del matí diversos piquets han estat informant els diferents vehicles que circulaven sobre l’objecte de la vaga i les conseqüències no sols per als treballadors de Pilkington sinó també sobre les conseqüències i el seu impacte a la comarca si es produeix el tancament de la factoria, segons fonts de CCOO.

Pràcticament la totalitat dels treballadors han recolzat de manera massiva els aturs, que han paralitzat la producció quasi íntegrament, segons les mateixes fonts.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here