TRAM d’Alacant modifica el servei de les línies 1 i 9 a partir del dia 14 per obres de millora a Benidorm

0
1307
Benidorm
Línia de Benidorm.

TRAM d’ Alacant modificarà el seu servei de la Línia 1 (Luceros-Benidorm) i de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) a partir d’aquest dijous, 14 de gener, per a escometre diferents obres de millora en l’estació de Benidorm, com són l’ampliació de la platja de vies, la reducció de l’altura de l’andana central i la prolongació de tots els altres, el canvi d’ubicació de desviaments ferroviaris, la renovació d’instal·lacions, la construcció d’una nau depòsit per a l’estacionament de material mòbil i la millora de l’accessibilitat.

En la Línia 1, els trens amb eixida en Luceros entre les 05.41 i les 20:41 hores prolongaran el seu recorregut fins a Benidorm Intermodal, estació en la qual es podrà realitzar transbord per a continuar viatge fins a Dénia. Els trens de la L1 eixiran cada mitja hora des de Benidorm Intermodal fins a Luceros entre les 06.58 i les 21.58 hores.

En la Línia 9, els trens eixiran amb destinació a Dénia des de Benidorm Intermodal i en el recorregut invers retallaran el seu trajecte per a finalitzar a Benidorm Intermodal. Cal recordar que entre Teulada i Dénia el recorregut es realitza amb autobús.

De totes maneres, hi haurà algunes excepcions en aquests recorreguts, com el tren L9 de les 06.06 hores que sí efectuarà la seua eixida des de Benidorm o els trens amb pas per Benidorm Intermodal a les 22.20 i 23.04 hores que finalitzaran en l’estació de Benidorm. A més, se suprimirà el tren entre Benidorm i Altea de les 05.20 hores i el tren Altea-Benidorm de les 22.27 hores.

Per tot això, es recomana als clients que s’informen a la pàgina web (TRAM) i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72), així com en xarxes socials dels horaris previstos a partir d’aquest 14 de gener.

Millores de la L9

Aquesta actuació forma part de les diferents iniciatives tècniques que està duent a terme la Generalitat, a través d’FGV, en la connexió Benidorm-Dénia, a fi de mantindre i millorar les condicions d’explotació, garantint la regularitat i la qualitat del servei amb uns estàndards similars a la resta de la xarxa de FGV a Alacant, segons apunten des de la Generalitat.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí