Tornen a perdre i recuperar a Cullera una altra cartera, ara amb 1.000 € al seu interior

0
1008
La preopietària va rebre la cartera de la policia a l'hotel de Cullera on s'allotjava

Una turista la va trobar en el passeig marítim i els agents pogueren localitzar la seua propietària, que s’allotjava en un conegut hotel

Després de que la setmana passada una veïna anònima trobara una cartera perduda amb 763 euros i la lliurava a la Policia Local que la va tornar al seu propietari, esta vegada ha sigut una turista de las Rozas (Madrid) la que ha fet el mateix amb una bitlletera que contenia 1.000 euros.

Els fets van succeir a la 1 de la matinada d’este diumenge quan Patricia Crespo va trobar la cartera al passeig marítim cullerenc. Esta vegada sí contenia documentació i, a més, dos claus magnètiques d’accés a l’habitació d’un conegut hotel de quatre estrelles de Cullera.

Només trobar-la, la turista va donar avís a la Policia Local. Agents del Cos de seguretat municipal es van personar immediatament en el lloc i van comprovar el contingut de la cartera, que incloïa documentació personal, targetes bancàries i un total de 20 bitllets de 50 euros.

Després d’agrair els policies la bona acció de la turista, els agents es van personar en l’establiment hoteler on van localitzar a la propietària de la cartera, Martha Luz Penko, van comprovar la seua identitat i li van fer lliurament de la cartera. La propietària també va resultar ser turista de Madrid.

Un altre moneder recuperat

Però no és l’única cartera trobada este cap de setmana. Este diumenge de vesprada, la Policia Local de Cullera, després de realitzar les pertinents gestions amb els seus homòlegs de Madrid, va poder fer lliurament d’una altra cartera perduda amb documentació personal i huitanta euros al seu propietari, resident vacacional a Cullera, i que va ser lliurada a la policia cullerenca pel servici de Correus després que algun desconegut la trobara.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Cullera també se suma a combatre les plagues de mosquits amb rates penades

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here