Tornen a augmentar els contagis de Covid-19 a Alzira i quasi es duplica la incidència en una setmana

0
2052
Hospital de la Ribera a Alzira.

Durant els ultims dies s’ha passat de 19,7 a35 per cada 100.000 habitants

Alzira ha vist confirmada la tendència de pujada de contagis de Covid-19 respecte a la setmana passada. Així en els últims 7 dies en Alzira s’ha passat de 19,7 casos cada 100.000 habitants a una incidència de 35. En total hi ha 16 casos actius, en els últims tres dies 4 casos nous.

La regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha explicat que «la tendència ha canviat, portem dos setmanes de pujada, per això els pròxims dies són decisius, del nostre comportament i de com passem la pasqua dependrà l’evolució. Sabem que portem molts mesos d’esforç i agraïm a la ciutadania el compliment estricte de les mesures que va afavorir que baixaren les xifres fa unes setmanes. No és el moment de relaxar-se, recordem que és fonamental reduir al mínim la interacció social i seguir les recomanacions del Departament de Salut de la Ribera que insistix en la importància de ser responsables de cara als pròxims dies festius de Setmana Santa i Pasqua».

Des del departament de Salut s’ha llançat una campanya informativa de cara als dies festius de setmana Santa «Per Pasqua no faces la mona, menja-te-la!. Evitar la quarta onada està a les nostres mans… També a les teues».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here