Torna a València la Volta a Peu de les Falles

0
991

El 4 de novembre, diumenge, les Falles de València torner a còrrer pels carrers del cap i casal

La Fundació Esportiva Municipal col·labora en l’organització de la IX Volta a Peu de les Falles, carrera que se celebrarà diumenge que ve, 4 de novembre, i que pretén unir la principal festa valenciana amb el running.

València acollirà la IX edició de la Volta a Peu de les Falles Runners Ciutat de València diumenge que ve 4 de novembre, una nova cita del XIV Circuit Divina Pastora de Carreras Populares de València. L’Ajuntament i la Fundació Esportiva Municipal participen activament en l’organització amb la col·laboració de la Junta Central Fallera, que serà l’encarregada d’atorgar els premis específics a les comissions i de programar els punts d’animació. A més la prova compta també amb el suport del Club C.A. Runners de l’Horta Castellar-Oliveral.

En esta ocasió, el recorregut constarà de 6.200 metres. La Fallera Major de València 2019, Marina Civera, i la seua cort d’honor donaran el tret d’eixida des del carrer Les Barques. Passarà per Pintor Sorolla, el Palau de Justícia, carrer Colón, Xàtiva, Guillem de Castro, Blanqueries, carrer del Mar i carrer de la Pau, entre d’altres. A més, tindrà un traçat especial, ja que és l’única que discorre pel centre històric de la ciutat, inclosa la zona per a vianants de plaça de la Mare de Déu.Hi haurà dues modalitats: una competitiva i una altra no competitiva. La modalitat competitiva es referix a la carrera, mentre que la no competitiva és una marxa a peu per a tots els públics el ritme mínim de la qual serà de 12 minuts el quilòmetre. La inscripció en la primera costarà 2,55 euros i hi haurà 2.000 places, mentre que en la segona hi haurà 1.000 i costarà solament un euro, la recaptació del qual anirà destinat a la Fundació Fontilles (l’objectiu de la qual és acabar amb la lepra i les seues conseqüències).

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Exaltació de la Fallera Major de València, Raquel Alario

Més informació sobre la carrera

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here