Torna a l’Auditori de l’Eliana la campanya Anem al Teatre amb “L’Electe”

0
1327
Ajuntament de l'Eliana.

La campanya Anem al Teatre a l’Eliana arrancava el 5 de març a l’Auditori amb l’espectacle de dansa “Mulïer”, inclòs en la programació del Dia de la Dona 2020. Dies abans, la Regidoria de Cultura presentava la programació per a tot l’any amb un total de 12 representacions que incloïen teatre, dansa, òpera i musical.

Amb l’arribada la “nova normalitat”, Anem al Teatre, segons apunten fonts municipals, torna a oferir la seua programació a un públic aficionat a les arts escèniques “que estava desitjós de poder assistir als espectacles”, i ho fa el dissabte 17 d’octubre amb la comèdia “L’Electe”, de Ramón Madaula en versió de Juli Disla, interpretada per Josep Manel Casany i Alfred Picó, baix la direcció de Carles Sanjaime.

L’obra conta la història del president d’un país que el dia del seu discurs d’investidura descobreix els vertaders motius que l’han espentat a arribar fins ací. Es tracta d’una comèdia amb moments divertits, però que també convida a la reflexió.

Les entrades per a aquesta funció ja estaran a la venda de manera anticipada en la web municipal www.elientrada.es a partir d’aquest divendres, al preu de 7 € la general i 5 € la reduïda. Pràcticament la totalitat de les localitats es vendran a través d’aquesta via, excepte el preceptiu 5% de l’aforament reservat a la taquilla, un aforament reduït considerablement a quasi la meitat de l’habitual per a complir amb la normativa relativa a les mesures preventives de possibles contagis. Per a aquelles persones que tinguen dificultats a l’hora de traure les seues entrades per internet, la regidoria ha posat en marxa el servei d’Orientació i Informació Cultural en les dependències del Centre Sociocultural amb horari de 10 a 14 hores els dimarts i dijous per a assistir en el procés de compra.

La programació de Anem al Teatre continuarà fins a cap d’any, si les circumstàncies ho permeten, amb l’òpera “Madama Butterfly” el 30 d’octubre, funció que inaugurarà la XVI edició del festival Cinc Segles de Música, l’obra “Los hijos” el 7 de novembre i el musical “Mulán” el 26 de desembre.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here