Toni Gonzàlez presenta l’organització del nou govern socialista d’Almussafes

0
183
Toni González amb els membres del seu govern

El govern de la localitat estarà conformat per la majoria absoluta dels nou regidros que va obtindre el PSPV en les passades eleccions

L’alcalde d’Almussafes, Toni González (PSPV), ja ha donat a conèixer la configuració del nou equip al capdavant del govern municipal durant la legislatura 2019-2023.

Les diferents delegacions es distribueixen entre el propi president de l’executiu i els altres huit regidors i regidores del PSPV-PSOE.

Així Toni González, a més d’alcaldia, gestionarà Ocupació i Personal; Davinia Calatayud serà la 1a Tinenta d’alcalde, i tindrà Urbanisme i Medi Ambient; Faustino Manzano 2n Tinent d’alcalde, Serveis Socials, Sanitat, Polítiques Inclusives i Agricultura; Paqui Oliver 3a Tinenta d’alcalde, Majors i Cementeri; Pau bosch 4t Tinent d’alcalde, Educació, Esports, EPA i Memòria Històrica. Com a regidors delegats estara Àlex Fuentes en Cultura, Comerç i Mercat; Mar Albuixech en Hisenda i Festes; Belén Godoy en Joventut, Infància i Adolescència i Igualtat; i Jaime Wic Obres i serveis, Seguretat Ciutadana, Comunicació i Noves Tecnologies i Transparència.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here