Toni Gaspar visita les obres de recuperació del patrimoni monumental i el poliesportiu de Serra

0
1034
Serra
Un dels moments de la visita.

Serra ha rebut este dimecres, 15 de juliol, la visita del president de la Diputació de València, Toni Gaspar. El màxim representant de la institució provincial ha sigut rebut a l’Ajuntament per l’alcaldessa, Alicia Tusón, i la corporació municipal.

El president ha signat al Llibre d’Or d’este municipi enclavat al cor de la Serra Calderona.

L’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, ha donat la benvinguda al president en nom de tota la localitat, al temps que ha agraït “el treball i suport de la Diputació de València en uns temps difícils com estos”. Tusón ha afegit que compartix la línia encetada per la Diputació «de dotar de major autonomia els municipis, al temps que ha destacat com a eix prioritari la recuperació del patrimoni monumental del Serra i també la reforma integral del poliesportiu».

En eixa línia, Toni Gaspar ha destacat com a eix prioritari de la gestió provincial la eliminació de la burocràcia i la construcció d’una entitat més propera als ajuntaments. Dotar d’autonomia als municipis és fonamental. “Ningú millor que els alcaldes per saber quines són les necessitats dels seus ciutadans i localitats”, ha destacat Gaspar.

Després del xicotet acte protocolari, la comitiva ha fet un recorregut per la població seguint part de la Ruta de les Escultures, «un itinerari que posa en valor el patrimoni de la localitat, per visitar diferents obres finançades per la Diputació de València», asseguren fonts municipals. La primera parada ha estat la torre de l’Ermita, que pràcticament està ja acabada de restaurar i que en breu es podrà visitar. Des d’allí, recorreguent el Calvari han visitat la Torre del Senyor de la Vila l’interior de la qual està a punt de ser restaurat.

«Serra compta amb un ric patrimoni monumental amb quatre torres i el castell que el consistori ha començat a recuperar i posar en valor. Una aposta decidida pel patrimoni com a motor del turisme que complemente l’oferta de turisme de natura», apunten les mateixes fonts.

La visita ha acabat al Poliesportiu Municipal Héctor Catalá, on han pogut vore la inversió que s’ha fet amb fons propis i de la Diputació de València per rehabilitar la pista de frontenis i per construir un camp de futbol 8 de gespa artificial.

L’Ajuntament està duguent a terme la remodelació integral del poliesportiu per convertir-lo en un centre multidiscipliar fruit d’un procés de participació ciutadana on el veïnat va decidir el poliesportiu que volia.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí