Toni Gaspar serà l’únic diputat provincial socialista que repetirà, però serà la majoria ‘sanchista’ qui decidirà la presidència

0
734
Pleno de la Diputación de Valencia
Ple de la Diputació de València

Toni Gaspar, junt a Carlos Fernández Bielsa, Amparo Orts i Vicent Mascarell són els diputats proposats que no pertanyen a la família ‘sanchista’

Toni Gaspar repetirà a la Diputació de València, l’únic regidor que ho farà respecte a la legislatura anterior, però de moment ho farà com a diputat i la seua presidència està en l’aire. El motiu: la direcció provincial del PSPV ha aprovat un llistat de diputats amb majoria ‘sanchista’ (9 de 13), és a dir, propers a la presidenta provincial, Mercedes Caballero, y a José Luis Ábalos.

Així, malgrat que en el seu moment el mateix líder del PSPV Ximo Puig va dir que Gaspar seria el seu candidat per repetir al capdavant de la diputació, però l’enfrontament intern de les famílies socialistes han posat al congelador esta proposta. Així segons com confecione Puig el seu Consell, i la generositat que tinga amb el sector ‘sanchista’ (de moment escàs en les candidatures a les Corts Valencianes), estos tindran una generocitat recíproca a la Diputació.

Els noms aprovats per l’Executiva Provincial del PSPV-PSOE Província València són: pel partit judicial de València a Rafa García (alcalde de Burjassot), Pilar Molina (regidor de Manises), Amparo Orts (alcaldessa de Montcada), Carlos Fernandez Bielsa (alcalde de Mislata), Empar Folgado (regidor d’Aldaia) i Andrés Campos (regidor de Torrent).

Pel partit judicial de Xativa l’escó és per a Pilar Sarrión (alcaldessa d’Anna); a Sagunt Toni Gaspar (alcalde de Faura); pel de Llíria Ramiro Rivera (alcalde de Titagües); i per Alzira Andreu Salom (alcalde de l’Alcúdia). Al partit judicial de Requena la diputada serà Isabel García (regidora de Requena); en el de Sueca Jordi Mayor (alcalde de Cullera); i en el de Gandia Vicent Mascarell (regidor de Gandia).

La proposta ha sigut aprovada per la direcció provincial amb 42 vots a favor i 7 abstencions. Posteriorment s’ha reunit la Comissió de Llistes Provincial, òrgan competent per a elevar l’informe d’aprovació a la direcció federal del PSOE.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí