Toni Cantó encapçala la reunió de Ciudadanos amb representants empresarials de Xàtiva y la Costera

0
1837
Toni Cantó va estar acompanyat pel regidor de Ciudadanos a Xàtiva, Juan Giner

El diputat al congrés afirma que «per a Cs és imprescindible impulsar el sector turístic i empresarial en la comarca de la Costera»

El diputat al congrés per Ciudadanos, Toni Cantó, va encapçalar el Comitè Provincial del partit taronja dissabte a Xàtiva en la que es van reunir amb representants empresarials de la comarca. Així Cantó afirmaba que per a Cs «és imprescindible impulsar el sector turístic i empresarial a la Costera”.

Cantó i la resta de membres del Comitè van dialogar durant més d’hora i mitja amb representants d’associacions empresarials, col·lectius i particulars, els qui han traslladat les seues inquietuds en la Casa de la Cultura. En paraules de Cantó, “és necessari escoltar les demandes d’empresaris i emprenedors locals per a afavorir el creixement i l’ocupació”.

Per a la diputada provincial i portaveu de la Diputació de València, Mamen Peris, “el desenvolupament de la província passa, sens dubte, pel despunte de Xàtiva i la Costera”. “Perquè açò ocórrega és necessari no solament col·laborar amb el sector sinó també coordinar les accions de les diferents administracions”, ha advertit.

Per la seua banda, el regidor de Ciudadanps en Xátiva, Juan Giner, ha declarat que “les reunions mantingudes amb els diferents col·lectius i assistents donen una visió transversal del que preocupa en l’entorn, tant del nucli com de la resta de la ciutat”.

A més, l’edil local ha indicat que “tant Toni Cantó com la resta de components del comitè provincial tenen clar que Xàtiva és un punt estratègic, tant a nivell econòmic com a cultural”. Per açò, ha afegit, “la comarca necessita d’una nova política per al seu creixement, i per a ser un referent autonòmic”.

Toni Cantó i Mamen Peris han estat acompanyats, entre uns altres, dels diputats de Cs en Les Corts Valencianes, Juan Córdoba i María José García, i el coordinador territorial de la zona, Nacho Lledó. Tots ells han passejat per la ciutat per a prendre contacte amb les necessitats dels diferents veïns del municipi i han exposat la seua visió de l’actualitat política no solament local sinó també autonòmica i nacional.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí