Toni Cantó encapçala l’entrevista de Ciudadanos amb la patronal de la Vall d’Albaida Coeval

0
1498
Imatge de la trobada de representants de Cs a la seu de Coeval

En la trobada amb els empresaris també van estar presents el portaveu local de Cs, Juan Revert, i el portaveu autonòmic, Fernando Giner

Representants de Ciudadanos (Cs), encapçalats pel diputat al Congrés Toni Cantó, es van reunir dissabte amb empresaris de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) “per a conèixer les seues demandes de primera mà”.

Cantó, qui va qualificar la reunió de “molt fructífera”, va explicar que “amb aquest contacte fluid tractem d’enriquir el nostre treball a l’hora d’embastar iniciatives que afavorisquen el desenvolupament empresarial a la Comunitat Valenciana”. “Es tracta d’anar confeccionant un programa electoral per a la Comunitat que responga a les necessitats reals d’aquells que generen treball i riquesa”, argumentava.

En aquest sentit, el diputat ha criticat que “existeix una administració que més que facilitar la creació d’empreses, posa traves amb un excés de burocràcia que dificulta l’expansió del teixit empresarial”. “Un altre problema de pes és el cost energètic, un obstacle contra el qual anem a treballar en la comissió d’Energia del Congrés”, va declarar.

Per la seua banda, el diputat en els Corts Valencianes, Toni Woodward, va indicar que “Cs vol donar resposta a altres assumptes transcendentals per al desenvolupament empresarial com són la baixada d’impostos, l’adequació de la FP dual i la formació de treballadors, la lluita contra l’economia submergida o l’impuls de la col·laboració públic-privada, entre uns altres.”

A la reunió també han assistit el diputat nacional, Vicente Ten, la portaveu d’Indústria en els Corts, Rosa García, el portaveu autonòmic de Ciutadans, Fernando Giner i el regidor de Cs a Ontinyent, Juan Revert.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí