ThyssenKrupp invertirà 25 milions d’euros en la planta de Galmed a Sagunt

0
1368
Planta de Galmed a Sagunt

El President de la Generalitat anuncia la inversió de la multinacional en Sagunt després de tindre una trobada amb els seus directius

La multinacional siderúrgica alemanya ThyssenKrupp invertirà 25 milions d’euros en la planta de Galmed a Sagunt. El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha realitzat l’anunci de la nova inversió de la multinacional siderúrgica en la sessió de control dels Corts d’aquest dijous.

El directiu de la multinacional Thomas Schlenz ha traslladat aquesta setmana al responsable del Consell els plans d’inversió de la companyia, que suposaran la consolidació de la planta recentment reoberta.

Puig ha destacat en el Ple que la “estabilitat, honradesa i diàleg que caracteritzen a l’actual Consell està portant al fet que les empreses confien més a la Comunitat Valenciana”.

Thyssenkrupp completarà aquesta inversió durant enguany el pròxim i la destinarà a sistemes de fabricació avançats en la planta de Sagunt. Galmed ja treballa a ple rendiment, segons va traslladar l’empresa al president.

Schelz també ha traslladat al cap del Consell Puig que la inversió suposarà un increment de la plantilla en 30 llocs de treball.

D’igual forma, els directius de Thyssenkrupp que formaven la delegació que va visitar dimarts passat el Palau van informar al President de la Generalitat que el centre de formació dual que la multinacional va anunciar que instal·laria a Sagunt després de la reobertura de la planta està ja en funcionament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here