Tèxtil Ontinyent recorda la nova normativa que obliga a portar mascareta fins i tot amb distància de seguretat

0
826
Mascaretes higièniques de Tèxtil Ontinyent.

El clúster recorda que els seus productes compleixenamb tota l’homologació obligatòria i que ofereixen la màxima seguretat als usuaris durant el seu ús

Tèxtil Ontinyent ha recordat que la passada setmana el BOE (Butlletí Oficial de l’Estat) va publicar el projecte de llei per la qual es fa obligatori a tot Espanya portar mascareta en tot moment, fins i tot amb distancia d’1,5 metres en la via pública.

El text, referent a la Llei de mesures urgents de prevenció, contenció i coordinació per fer front a la crisi sanitària de la COVID-19, també és coneguda com ‘llei de nova normalitat’ aprovada el passat 18 de març al Congrés, i elimina de la normativa fins ara en vigor el matís sobre la separació de metre i mig a l’aire lliure com a principal contingut. Així l’ús de la mascareta higiènica s’estén a tot moment en la vida pública, esborrant l’excepcionalitat de si es pot mantindre la distància de seguretat interpersonal d’1,5 metres”.

No obstant l’obligatorietat no és aplicable a les persones que presenten algun tipus de malaltia o dificultat respiratòria que puga veure’s agreujada per l’ús de la mascareta o que, per la seua situació de discapacitat o dependència, no disposen d’autonomia per a portar-la, o bé presenten alteracions de conducta que facen inviable la seua utilització. Tampoc serà exigible «en el cas d’exercici d’esport individual a l’aire lliure, ni en els supòsits de força major o situació de necessitat o quan, per la pròpia naturalesa de les activitats, l’ús de la màscara resulte incompatible, conformement a les indicacions de les autoritats sanitàries».

Tèxtil Ontinyent recorda que les seues mascaretes higièniques estan homologades i compleixen tota la normativa UNE 0065, i ofereixen diversitat per a totes les edats. A més els seus productes estan sotmesos a una contínua innovació en teixits i filtres, a més de donar una major respirabilitat, ser més sostenibles i ser més barates i reutilitzables que les mascaretes FFP2 i les quirúrgiques d’un sol ús.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here