Terres dels Alforins celebra a Moixent el 2n Festival ‘Brass & Winess’

CaixaBank - MyBox

0
600
L'edició d'enguany de 'Brass & Wines' es fa a Moixent
L’edició d’enguany de ‘Brass & Wines’ es fa a Moixent

L’associació Terres dels Alforins celebrarà este divendres i dissabte 30 i 31 d’octubre, i diumenge 1 de novembre el 2n Festival ‘Brass & Wines’ en la zona vitivinícola de l’entitat a Moixent.

El festival, que té com a protagonistes als instruments del vent-metall (brass), trompeta, trompa, trombó, bombardino i tuba, constarà de classes (en el seu vessant pedagògic) i de concerts. Les lliçons s’impartiran en l’Alberg les Alcusses, al costat del famós poblat ibèric.

Concerts

Durant el festival hi ha previstes tres actuacions. El concert inaugural estarà a càrrec de Spanish Brass i Pep ‘Botifarra’ amb l’espectacle Metalls d’estil i serà el divendres 30 d’octubre a les 19,30h a l’Auditori de Moixent.

El segon concert, el dissabte 31 d’octubre a les 19,30 i també en l’Auditori de Moixent comptarà amb la Banda de la Societat Musical La Constància de Moixent i amb els solistes Thierry Caens i Luis González.

Al seu torn, Thierry Caens dirigirà al Spanish Brass Ensemble en el concert de clausura que se celebrarà el diumenge 1 de novembre a les 13h al Celler del Roure.

Les entrades als concerts són gratuïtes fins a completar aforament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here