La televisió del Consorci de Comunicació de la Ribera començarà a emetre l’1 de juny

0
1293
Les màximes autoritats locals han presentat el nou consorci de televisió

Sueca Televisió i Berca Tv reprenen les emissions al seu canal habitual a partir d’este divendres

Este divendres, 1 de juny -nou dies abans de que ho faça À Punt- començaran les emissions de la televisió del Consorci de Comunicació de la Ribera que cobrirà un total d’11 municipis de les comarques de la Ribera Alta i la Ribera Baixa a través de Sucro Televisió i Berca TV.

L’ens es va presentar este dilluns en un acte que va comptar amb la participació de Raquel Tamarit i Marta Trenzano, les màximes autoritats dels municipis de Sueca i Algemesí, ambdós integrants del consorci, i també dels respectius titulars de Comunicació, el regidor d’Algemesí, Marc Vendrell i la regidora de Sueca, Isabel Jiménez.

Al Consorci recentment constituït també s’han adherit Benifaió, Carcaixent, Alginet l’Alcúdia, Alzira, Cullera, Sollana, Almussafes i Carlet. Tots els municipis van atendre la demanda de Sueca i Algemesí, que completen els onze municipis adherits, i van donar suport a la creació d’un consorci comarcal, l’única via existent per a impulsar en este àmbit un projecte de televisió pública, de la qual poden formar-ne part quan ho consideren.

Ambdues alcaldesses han coincidit en destacar que el procediment ha estat complex, llarg i costós. “Ens ho plantejaven com a impossible. Si bé és cert que s’havia intentat en diferents ocasions sense èxit” han reconegut, però han estat persistents fins a aconseguir-ho. Alhora també han remarcat l’esforç econòmic, important i extraordinari, que ha suposat per a ambdós consistoris. I han subratllat la bona entesa i sintonia que ha existit sempre, abans i durant este procés, entre els dos ajuntaments i els equips d’ambdues emissores. Tanmateix s’han referit a les audiències, agraint la seua fidelitat a les dos televisions locals, i paral·lelament han reconegut també el treball de la regidora de Comunicació de Sueca, Isabel Jiménez, i de l’equip tècnic que ha encapçalat les converses amb la Secretaria Autonòmica de Comunicació i el Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital.

“Esta és la garantia de continuïtat de dos televisions locals històriques en la comarca” han apuntat els regidors de Comunicació i han reivindicat la necessitat d’este servei que ofereix a diari informació de proximitat als veïns, tot remarcant el compromís amb el ciutadà.

L’alcaldessa de Sueca ocupa la presidència de l’ens, en estos moments, que s’alternarà cada dos anys. Pel que fa al servei, es recuperarà l’emissió en directe dels respectius plenaris i els horaris d’emissió seran els següents:

Sueca Televisió

De Dilluns a Divendres
11:00 – 14:30 / 20:30 – 00:00

Cap de setmana
12:00 / 16:00 / 20:00

Berca Tv

De Dilluns a Divendres
13:00 – 16:00 / 19:30 – 22:00

Cap de setmana
14:00 / 18:00 / 22:00

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí