Tecnologia d’Ontinyent d’alt rendiment esportiu destinada a fabricar material antibutllofes per als sanitaris

0
2125
Una de les mascaretes fetes per Lurbel

L’empresa d’Ontinyent Lurbel col·labora en la fabricació amb tèxtils sensibles que salven la pell dels sanitaris davant l’ús prolongat del material

L’empresa d’Ontinyent Lurbel, dedicada a la fabricació de roba i complements esportius d’alt rendiment, ha decidit col·laborar a ajudar en la lluita contra el coronavirus posant-se a fabricar diferents productes per a protegir al personal sanitari com a guants i màscares protectores.

Els germans Lurbe al capdavant de l’empresa familiar, han anunciat així que posen la seua capacitat productiva a pal·liar els problemes derivats de l’ús prolongat dels EPIS en el sector sanitari.

En el cas dels professionals sanitaris, aquest material es podrà usar com a element complementari als seus altres materials de protecció (màscara i guants quirúrgics) evitant el contacte directe d’aquest o altres equips de protecció respiratòria de més alta seguretat (FFP2-FFP3) amb la pell del professional, protegint-lo i evitant el desenvolupament d’irritacions i molèsties durant les intenses jornades de treball.

Tecnologia tèxtil pròpia

Les màscares i els guants s’estan desenvolupant, al costat de professionals de la salut, amb la tecnologia tèxtil pròpia Regenactiv, un teixit patentat per l’empresa d’Ontinyent fa més de deu anys, que és la base per a desenvolupar els seus calcetins anti butllofes Bmax. Aquest teixit es caracteritza per una protecció extra de la pell, mantenint i millorant les seues qualitats immunològiques i defensives i potenciant els mecanismes naturals d’aquesta per a fer front als factors externs que posen en risc la seua integritat.

El teixit Regenactiv procedeix de fibres naturals: una fibra cel·lulòsica principal d’origen vegetal i una altra fibra d’origen marí extreta de mol·luscos i crustacis. Amb tot, aquestes peces es podran reutilitzar (amb una deguda rentada en alta temperatura) i es garanteix la seua eficàcia en 135 rentades.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí