Teatre i música a Alzira per al cap de semana

0
2216

Alzira rep una interessant oferta cultural per a aquest cap de setmana. L’oferta comença aquest mateix divendres amb:

‘Maestrissimo’ (Pagagnini 2)  d’Yllana al Gran Teatre d’Alzira a les 20.30 hores.

Direcció artística: Juan Ramos i David Ottone.

Intèrprets: Eduardo Ortega, Isaac M. Pulet, Jorge Fournadjiev i Jorge

Guillén ‘Strad’.

‘Maestrissimo’ (Pagagnini 2)   és un espectacle còmic-musical que retrata les aventures i desventures d’un quartet de corda en un període indeterminat entre els segles XVII i XVIII (entre el Barroc i el Neoclassicisme). En la mateixa línia que ‘Pagagnini’, però amb una entitat pròpia,

‘Maestrissimo’ (Pagagnini 2)  ens delectarà amb una curada estètica i uns personatges divertidíssims. Una comèdia en què s’aborden temes com l’ètica, la creació, l’originalitat i el valor de l’art en la societat, alhora que repassa moments clau de la música clàssica.

Espectacle musical sense text. Comèdia musical. Durada de 90 min.

Entrada: 8 € (reduïda: 6 €)

Programació cultural.

Aljazzira Jazz Club

Dissabte 18 de gener de 2020. Casa de la Cultura a les 19:30 hores.

Cristina Blasco 5tet presenta ‘Com un gust meu’

Lucas Ibáñez, guitarra; Borja Baixauli, saxo tenor; Andrés Belmonte, flauta; David Gadea, percussió; i la veu de Cristina Blasco. Era necessari per fi un repertori de jazz fet en valencià. La cantant valenciana Cristina Blasco fa més de vint anys que es dedica al jazz vocal i ha estat fidel als seus músics de sempre, el trio format per Ricardo Belda al piano, Lluís Llario al contrabaix i la bateria de Felipe Cucciardi.

Recordem amb el disc _Com un gust meu_ cançons tradicionals del gènere jazz, ara actualitzades, cançons que seduïxen l’oient, interpretades en la veu de Cristina Blasco i en la nostra llengua.

Jazz en valencià.

Entrada: 3 € (reduïda: 2 €)

‘Somriu als parcs’

Diumenge 19 de gener. Parc de les Basses a les 12:00 hores.

Rumbau Grup de Metalls de la SMA

L’any 1991 uns quants músics de la Societat Musical d´Alzira van prendre el testimoni del Grup Barroc de Metalls, amb la intenció de crear un grup estable amb músics jóvens i de contrastada qualitat. Actualment el grup porta a terme una important labor de difusió musical i de la música de metalls amb una mitjana de deu programes anuals. Està dirigit, des de la seua creació, per Bernat Ríos Furió.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí