Tavernes trau a concurs públic els serveis de temporada de platja fins al 2020

0
1147
Zona Luna Park en la playa de Tavernes.

La Regidoria d’Urbanisme de l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha llançat la convocatòria de concurs públic per a adjudicar serveis de temporada de platja per als pròxims 3 anys.

La convocatòria inclou la concessió dels dos barets i els dos quioscos de la platja, les zones d’hamaques i para-sols, i un nou servei d’embarcacions sense motor. En total, els concursants concorreran a la licitació de 5 lots que oscil·len entre els 900 euros i els 5.160 euros.

Esta convocatòria, activa des del 7 de març i que tindrà una termini de 10 dies hàbils, tindrà com a novetat una nova modalitat de consideració de les propostes. Fins ara, l’elecció es feia per subhasta, de manera que la millor proposta econòmica s’enduia la concessió. Amb la nova modalitat d’elecció, un model de concurs públic, a més de l’oferta econòmica (avaluada amb 10 punts sobre 15), es valorarà l’experiència que el concursant acredite (5 punts sobre 15).

A més de la nova modalitat de consideració de les propostes, les clàusules del concurs recullen l’ampliació del període d’activitat de la concessió dels quioscos des del 20 d’abril fins al 15 d’octubre, amb l’objectiu de prolongar el servei i incidir així en la desestacionalització del turisme.

També s’ha licitat un nou servei d’embarcacions sense motor (barquetes de pedals, etc.) amb el qual es pretén dinamitzar l’activitat a la platja, oferint al mateix temps més atractiu als banyistes.

Els interessats poden adreçar-se al Departament d’Urbanisme per a obtindre més informació. El termini de presentació de candidatures acaba el pròxim 21 de març.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí