Tavernes rep 14.979 euros per a pal·liar els danys produïts per les fortes pluges de desembre de 2016 i gener de 2017

0
1179
Feines de neteja i condicionament a la platja de la Goleta.

Tavernes de la Valldigna rebrà 14.979 per a cobrir part de les despeses dels treballs de neteja, reparació i condicionament realitzats després dels greus danys i desperfectes patits en els temporals que varen afectar la ciutat vallera durant desembre de 2016 i gener de 2017.

Així consta en la relació d’ajudes a unitats familiars, establiments comercials i corporacions locals feta pública recentment pel govern d’Espanya, un anunci que aplega tot just un any després d’aquell temporal.

L’objectiu de l’ajuda és recuperar part del desemborsament realitzat pel consistori en les faenes urgents per a netejar vies i platges, reparar els desperfectes en camins i mobiliari urbà, i tornar a la normalitat.

Els danys més greus es patiren en la platja de la Goleta, que pràcticament va desaparèixer. L’Ajuntament va haver d’actuar per a retirar els residus de les dunes, del nucli urbà de la platja i del canal, s’arreglaren els desaigües de la zona de la Goleta i es va protegir la platja de l’entrada d’aigua de la mar.

Altres prioritats als treballs foren la reparació de les comportes en la desembocadura del riu Vaca i de la séquia Mare, els clots en carrers i camins rurals i la reposició de fanals i línies afectades pel temporal, tant en la platja com en el poble.

Per tal d’acollir-se a les ajudes, el govern local elaborà una memòria que incloïa totes les despeses derivades de les faenes de reparació, neteja i condicionament.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here