Tavernes rebrà 33.516 euros per a pal·liar els danys produïts per les pluges de 2016

0
874

La Generalitat ha concedit les ajudes directes als ajuntaments, entre els quals es troba el de Tavernes, per a accions dirigides a pal·liar els danys produïts per les fortes pluges i el temporal marítim ocorreguts els mesos de novembre i desembre de 2016.

L’ajuntament de Tavernes, com a conseqüència dels danys produïts pels temporals de finals de 2016, va haver de realitzar treballs de reparació, neteja i adequació, des de finals de l’any passat fins a principis del 2017, per tal de recuperar la normalitat del municipi.

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

Entre ells, el consistori va actuar en la platja de la Goleta que va ser la més afectada pel temporal. Es va netejar de residus les dunes, el nucli urbà de la platja i el canal, es varen adequar els desaigües de la zona de la Goleta i es va protegir la platja de l’entrada d’aigua de la mar.

Altres treballs com la reparació de les comportes en la desembocadura del riu Vaca i de la séquia Mare, així com de clots en carrers i camins rurals, o la reposició de fanals i línies afectades pel temporal, tant en la platja com en el poble, van ser una de les prioritats.

Per a pal·liar part dels danys ocasionats, l’ajuntament de Tavernes rebrà una ajuda de 33.516 euros de la Generalitat.
A més, la Conselleria d’Agricultura ha posat en marxa altres actuacions en camins i en infraestructures agràries de regadius, que han sigut finançades per mitjà de fons propis de la Generalitat i a càrrec del fons de contingència dels pressupostos del 2017 per un import total de 6.013.945,24 euros, dels quals 21.703 euros es destinaran a la millora de camins rurals de Tavernes.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here