Tavernes de la Valldigna adquirix una excavadora mixta per a faenes d’adequació i neteja

0
1009
Un dels moments de la presentació.

La Regidoria d’Agricultura de l’ajuntament de Tavernes ha comprat una màquina excavadora per a dedicar-la a faenes de condicionament, neteja i tasques agrícoles en el terme municipal.

Es tracta d’una excavadora mixta, és a dir, que té una pala ampla de càrrega i una pala articulada d’excavació. Amb esta màquina el consistori podrà actuar en labors de neteja, faenes agràries o condicionament de camins i barrancs d’una manera més àgil i eficient, a més d’estalviar costos, ja que no haurà de llogar la maquinària.

Javier Escrihuela, regidor d’Agricultura, ha explicat que “esta inversió suposarà un estalvi a mitjà termini, i guanyarem autonomia i rapidesa en les actuacions que requerixen la intervenció d’este tipus de maquinària”. “Es tracta d’una ferramenta que ens permetrà netejar i adequar camins i barrancs, i actuar en cas de necessitat per a retirar elements pesants.

La inversió total és d’uns 32.000 euros. Esta inversió s’afig als 60.500 euros en la compra d’una retroexcavadora tipus eruga en 2015, 55.660 de la màquina més un aparell per a triturar canyes, valorat en 4.830 euros, que facilita la faena als operaris.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here