Tavernes inicia la fase de licitació per a la instal·lació d’un ascensor en el cementeri municipal

0
1830
Tavernes de la Valldigna
Cementeri de Tavernes.

L’ajuntament de Tavernes ha iniciat la fase de licitació de l’ascensor que s’ubicarà en la zona nord i que facilitarà l’accés als vianants en el cementeri municipal.

Cal recordar que, segons apunten fonts municipals, després de resoldre la primera licitació, l’empresa adjudicatària va renunciar a l’execució del projecte.

“Es tracta d’una situació poc habitual una vegada la licitació s’ha resolt, però gràcies a les gestions realitzades per l’Ajuntament hem pogut mantenir la subvenció de la Diputació de València per a realitzar esta millora i tornar a iniciar la fase de licitació, ja que nosaltres sí hem complit amb tots els terminis legals”, ha afirmat l’alcalde Sergi González.

El consistori estima una inversió total de 89.123,42 euros, amb una aportació de 49.406,93 euros provinent de fons propis i d’una subvenció directa de la Diputació de València que ascendeix a 39.716,49 euros. «La instal·lació de l’ascensor permetrà comunicar el nivell del sòl del cementeri, amb la zona nord de l’ampliació, eliminant les barreres arquitectòniques pròpies de l’orografia dels terrenys, i assegurant l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda».

Estes obres tenen un termini d’execució de tres mesos i «asseguren l’accessibilitat de l’ampliació del cementeri municipal després de l’execució de les primeres fases de les obres».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí