Tavernes inicia la fase de licitació de les obres del col·lector de la platja contra inundacions

0
1093
Traçat del nou col·lector.

L’ajuntament de Tavernes de la Valldigna segueix avançant en el projecte del col·lector i del vial perimetral de la platja i ja ha iniciat la fase de licitació de les obres del tram del col·lector contra inundacions que executarà el consistori, i que comprendrà des del final de l’avinguda de la Marina fins al depòsit d’aigua pluvial que es situarà aproximadament pel carrer Joan de Joanes.

Des d’este punt, començarà el segon tram del col·lector, que enllaçarà el depòsit d’aigua pluvial amb el canal on desembocarà l’aigua, unes obres que executarà la Generalitat gràcies a l’acord que va tancar l’Ajuntament.

La inversió de l’Ajuntament en l’execució de les obres d’este tram del col·lector serà de 1,3 milions d’euros, i es preveu que les obres, amb caràcter plurianual al llarg de tres anys, comencen els pròxims mesos.

L’execució del col·lector va paral·lelament lligada a l’habilitació del vial perimetral a la zona nord de la platja, a la qual quatre empreses han presentat proposta per a optar a l’adjudicació. El col·lector transcorrerà per sota d’esta infraestructura que permetrà descongestionar el trànsit del carrer de Blasco Ibáñez.

A més de l’habilitació del col·lector i del vial perimetral, les actuacions previstes preveuen la millora d’accessibilitat del carrer de Blasco Ibáñez i adjacents, entre les quals s’inclouen millores en la il·luminació i el mobiliari urbà.

La suma de les obres del col·lector i del vial perimetral en la zona nord de la platja ascendeixen a una inversió total de 3 milions i mig d’euros a càrrec de l’Ajuntament, una de les inversions més fortes de les últimes dècades en la platja de Tavernes. La construcció del col·lector i el vial perimetral és una de les actuacions més esperades i necessàries en la platja per a posar fi al problema de les inundacions en la platja vallera, descongestionar el trànsit i millorar l’accessibilitat del carrer de Blasco Ibáñez.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí