Tavernes i l’organització del Festivern decideixen suspendre l’edició del 2021

0
1209
Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

L’ajuntament de Tavernes de la Valldigna i els promotors del Festivern s’han reunit per a anunciar la suspensió de l’edició del 2021 del festival d’hivern a conseqüència de la COVID-19.

La decisió s’ha pres conjuntament per responsabilitat i com a prevenció davant la difícil situació que està patint el municipi valler i l’augment de la pressió hospitalària en els hospitals valencians.

Tot i l’aplicació de les mesures de control i prevenció plantejades des d’un primer moment per a garantir la segura celebració del festival, l’Ajuntament i l’organització del Festivern entenen que la suspensió de la present edició és la decisió més responsable i prudent per a protegir tant a la població de Tavernes com als i les assistents al festival, informen des del consistori.

Les mateixes fonts informen que la devolució de les entrades es farà de manera automàtica. En els propers dies, els i les assistents que ja tenien l’entrada comprada per al Festivern rebran un correu electrònic amb tota la informació.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí