Tavernes habilitarà una nova aula de dos anys en el Divina Aurora

0
1006

La Regidoria d’Educació de l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna habilitarà una nova aula per a alumnes de 2 a 3 anys en el Divina Aurora. Esta actuació, que es durà a terme amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, està prevista per a l’estiu, a fi d’acollir els alumnes en el nou curs escolar.

El consistori assumirà les obres per a habilitar l’espai i adequar-lo a la normativa vigent, mentre que la Conselleria aportarà l’equipament necessari per a atendre les necessitats de l’aula de 2 a 3 anys.

Ayuntamiento Tavernes de la Valldigna

L’execució del projecte s’estima entre agost i el començament de setembre. Entre altres, el projecte inclou l’habilitació d’un accés independent i de banys contigus. De la mateixa manera, es crearà una zona diferenciada en el pati per a l’esbarjo dels menuts.

La regidora d’Educació, Bea Ferreres, s’ha mostrat molt satisfeta amb la col·laboració de la Conselleria i ha ressaltat el compromís de l’Ajuntament per a ampliar l’oferta gratuïta i pública d’escolarització del tram d’edat de 2 a 3 anys. «Volem donar resposta a esta demanda de la ciutadania, una resposta que reafirma el nostre compromís amb l’educació pública» ha destacat la regidora.

Amb estes actuacions, l’Ajuntament invertirà 43.000 euros de recursos propis, que es complementarà amb l’aportació d’equipament per part de la Conselleria d’Educació. Per al curs 2018-2019 Tavernes de la Valldigna disposarà de 76 places públiques i gratuïtes per al tram d’edat de 2 a 3 anys.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí