Tavernes de la Valldigna reforça la vigilància rural per a evitar robatoris als camps amb l’inici de la temporada de la taronja

0
49
Una patrulla de vigilància a Tavernes de la Valldigna.

Els treballs de prevenció es fan a tot el terme municipal durant les 24 hores del dia

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha reforçat la vigilància rural per a evitar robatoris als camps i horts del municipi des de l’inici de la campanya de la taronja. Tant els Guardes Rurals com la Policia Local han intensificat el control al voltant de les zones agràries de tot el terme municipal amb accions de prevenció durant les 24 hores del dia.

Els agents de vigilància rural i agrària han augmentat el control diari i la presència dissuasòria gràcies al nou vehicle tot terreny adquirit fa unes setmanes i estan en constant contacte amb els llauradors i llauradores, mentre que la Policia Local ha intensificat la vigilància en els camins rurals, especialment de nit.

El regidor d’Agricultura, Emili Enguix, ha destacat “la col·laboració entre els agents de vigilància rural i la Policia Local per a dissuadir possibles robatoris i tindre un control exhaustiu del camp valler durant els mesos més forts de la campanya de la taronja”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí