Tavernes convoca una concentració ciutadana per a reclamar solucions a la regressió de les platges

0
3936
Playa la Goleta.

L’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Sergi González, s’ha reunit d’urgència amb els i les portaveus dels grups municipals per a comunicar-los que l’Ajuntament convocarà una mobilització ciutadana per a reclamar a la Demarcació de Costes una solució definitiva al problema de regressió de les platges de la Goleta i de Tavernes, una decisió a la qual s’han sumat i donen suport tots els grups de la corporació municipal.

La concentració ciutadana tindrà lloc el diumenge 30 de maig (12 hores) en la platja de la Goleta.

Segons indiquen fonts munciipals, la falta d’actuacions per part de la Demarcació de Costes en les platges de Tavernes “obliga al consistori valler a prendre esta decisió, ja que, a diferència d’altres anys, enguany ni tan sols hi ha previsió de fer el manteniment habitual amb la reposició d’arena, una actuació totalment necessària per a tindre la costa vallera en condicions este estiu, especialment en la platja de la Goleta”.

Paral·lelament, l’ajuntament de Tavernes ha anunciat que està preparant accions legals contra la Demarcació de Costes, l’organisme competent del manteniment de la costa, davant la mancança d’actuacions i solucions definitives en els últims anys.

L’alcalde, Sergi González, ha manifestat que “defensarem els interessos dels nostres veïns i veïnes fins al final i farem el que faça falta perquè ens escolten. Demanem a la Demarcació de Costes que assumisquen les seues responsabilitats i protegisquen les platges de Tavernes, perquè la situació és insostenible i no pot passar més temps sense que se’ns donen solucions”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here