Tavernes celebrarà la II edició de la Trobada Solidària acompanyada de l’estrena del MajorFest

0
1130
Foto d'arxiu de la trobada solidària.

La Torre de Guaita de la Platja de Tavernes serà l’escenari de la segona edició de la Trobada Solidària que reunirà divendres, 20 de juliol, un total de catorze associacions i entitats sense ànim de lucre amb vinculació a la ciutat per a destacar el treball que realitzen i donar a conèixer el teixit associatiu del municipi mitjançant nombroses activitats dirigides a tot el públic.

Esta trobada, impulsada per la Regidoria de Serveis Socials en col·laboració amb el teixit associatiu valler, celebra enguany la segona edició.
Tot seguit, i com a novetat, el mateix escenari acollirà la primera edició del MajorFest, un festival dedicat a la gent gran que homenatjarà la música del passat. Els assistents podran gaudir d’un àpat popular i recordar els sons de fa uns anys amb el tribut a la música dels anys 60 i 70 que proposa el grup Riber Som. L’actuació començarà a partir de les 21.30 hores.

A més, durant la jornada hi haurà diferents activitats destinades al públic infantil com jocs tradicionals o globusflèxia, per tal d’afavorir la transversalitat de les activitats.

Noèlia Alberola, regidora de Serveis Socials, ha ressaltat que “esta proposta conjumina la posada en valor de l’activitat inestimable del teixit associatiu local, i les activitats per a la dinamització i socialització de la gent gran de Tavernes de la Valldigna. A més, amb l’organització d’estos esdeveniments en este escenari, volem reivindicar la Torre de Guaita com a punt de trobada en la platja de Tavernes” ha conclòs la regidora.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here