Tavernes augmentarà l’equip de personal del Departament de Serveis Socials

0
693
Un dels moments del plenari.

L’ajuntament de Tavernes va aprovar en el ple del passat dilluns, 6 de febrer, la declaració de Serveis Socials com a essencials, prioritaris i de caràcter necessari, una adhesió a la proposta de la Generalitat per a millorar la prestació d’estos serveis.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, va explicar que “el servei requerit és objectivament indispensable i necessari per poder satisfer les necessitats bàsiques de la vida personal o social dels particulars. La finalitat de Serveis Socials Generals és promoure el desenvolupament de l’individu i dels grups en què s’integra”.

Amb esta nova consideració del servei, l’ajuntament de Tavernes augmentarà l’equip base de personal de Serveis Socials en tres professionals més a temps complet (un psicòleg, un treballador social i un educador) i un a mitja jornada (auxiliar administratiu). Tot atenent els paràmetres poblacionals i l’estudi realitzat per la Conselleria de Polítiques Inclusives, després d’analitzar la documentació facilitada pel mateix departament.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, va assenyalar que “les polítiques que es duen a terme des del Consell és dotar als ajuntaments de més funcionaris per a atendre estos serveis amb dos objectius molt clars: per una banda, millorar l’atenció al ciutadà i millorar estos serveis, i per altra banda, que serveis que històricament havien sigut prestats pels ajuntaments a través d’empreses externes o fundacions, ara siguen prestats, atesos i tramitats per empleats públics, per la naturalesa dels expedients que gestionen”.

L’ajuntament de Tavernes per a la prestació del servei i les noves contractacions rebrà una subvenció de la Generalitat de 228.000 euros.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here