Tasta la Font tanca amb èxit la seua fira gastronòmica i vinícola en la Font de la Figuera

0
636
La Font de la Figuera va tornar a oferir els seus productes tracdicionals

La Mostra gastronòmica, del vi i de l’oli, enguany ubicada a la plaça Major aconsegueix un nou rècord d’assistència amb prop de 1.200 persones

La Font de la Figuera va tornar a ser el seu millor aparador dissabte passat a la II Mostra Gastronòmica i de Vi i Oli ‘Tasta la Font’. Els prop de 1.200 assistents van degustar productes locals tant freds com calents a càrrec de les carnisseries, forns, botigues de verdures, cellers, comerços de proximitat, tastos, etc. Però també van gaudir de l’artesania i l’art amb l’Associació d’Artistes Locals ‘Joan Vicent Macip’, tot això baix la acollidora ambientació de l’”Art al Vent”, una exposició d’originals pintures sobre tela arribades des de Gata de Gorgos, que decoraven gran part dels balcons de la plaça Major.

En Tasta la Font “tot gira al voltant de la nostra producció més típica i autòctona”, afirma la regidora de Turisme i primera tinent d’Alcaldia, Puri Lluch, la qual afirma sentir-se orgullosa de l’imparable èxit d’aquesta segona edició, amb multitud de persones arribades des d’altres poblacions.

També es va comptar amb la presència de la directora general de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència, Mercè Martínez, a més de nombrosos alcaldes i representants d’Ajuntaments com Fontanars dels Alforins i Gata de Gorgos.

Des dels vins dels cellers La Viña i Arráez, passant per les degustacions de l’embotit més típic, els rotllets i coques tan arrelades dels forns, originals postres i entrants de la mà d’una de les verduleries i, fins i tot els típics Gaspatxos o arròs al forn, els assistents també gaudien a l’hora del ritme del grup Level Band. La Mostra també va albergar l’humor del showman Eugeni Alemany, inaugurant l’esdeveniment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here