Suspés el cicle ‘Xàtiva renaixentista’ per la situació sanitària però es faran dos concerts via streaming

0
702
L'església de Sant Feiu de Xàtiva era un dels escenaris del cicle.

Se suspenen els actes presencials començant per l’activitat de la Biblioteca Municipal prevista per a aquest divendres 30 d’octubre

L’Ajuntament de Xàtiva ha decidit suspendre per precaució les activitats culturals amb afluència de públic programades per a aquest cap de setmana degut a la situació sanitària provocada per la pandèmia i a les previsions dels propers dies respecte a l’evolució de la mateixa.

Aquesta suspensió afecta en primer lloc al cicle ‘Xàtiva renaixentista’, amb el qual estava previst una conferència i tres concerts per commemorar el 500 aniversari de la revolta de les Germanies. Mentre que la conferència -prevista per a demà dijous- queda anul·lada, el concert ‘Tañer de gala’ previst per al dissabte 31 a l’església de Sant Feliu s’ha ajornat sense data determinada.

D’altra banda els concerts de Capella de Ministrers ‘Carmesina i Tirant’ i ‘Germanies. Guerra i pau en el segle XVI’ no es podran gaudir en format presencial però en canvi es realitzaran sense públic des del Gran Teatre de Xàtiva i es retransmetran en directe a través del canal oficial de Facebook de l’Ajuntament de Xàtiva, en els horaris previstos inicialment: divendres 30 a les 20 hores en el cas de ‘Carmesina i Tirant’ i ‘Germanies. Guerra i pau en el segle XVI’ diumenge 1 de novembre a les 12:30 hores.

Pel que fa al cicle renaixentista, pel moment es mantenen les rutes Borja al tractar-se d’activitats reduïdes a l’aire lliure, lamb entrades ja exhaurides.

D’altra banda, també s’ha decidit suspendre la cita «Contes de por que fan riure» amb el Gran Jordiet i Josemi Sykes organitzada per la Biblioteca Municipal per a aquest divendres 30 d’octubre a les 18 hores.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Fontanars dels Alforins acull la 30a Trobada de la Vall d’Albaida destacant "les tradicions dins la modernitat"

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here