Suspés el cicle ‘Xàtiva renaixentista’ per la situació sanitària però es faran dos concerts via streaming

0
837
L'església de Sant Feiu de Xàtiva era un dels escenaris del cicle.

Se suspenen els actes presencials començant per l’activitat de la Biblioteca Municipal prevista per a aquest divendres 30 d’octubre

L’Ajuntament de Xàtiva ha decidit suspendre per precaució les activitats culturals amb afluència de públic programades per a aquest cap de setmana degut a la situació sanitària provocada per la pandèmia i a les previsions dels propers dies respecte a l’evolució de la mateixa.

Aquesta suspensió afecta en primer lloc al cicle ‘Xàtiva renaixentista’, amb el qual estava previst una conferència i tres concerts per commemorar el 500 aniversari de la revolta de les Germanies. Mentre que la conferència -prevista per a demà dijous- queda anul·lada, el concert ‘Tañer de gala’ previst per al dissabte 31 a l’església de Sant Feliu s’ha ajornat sense data determinada.

D’altra banda els concerts de Capella de Ministrers ‘Carmesina i Tirant’ i ‘Germanies. Guerra i pau en el segle XVI’ no es podran gaudir en format presencial però en canvi es realitzaran sense públic des del Gran Teatre de Xàtiva i es retransmetran en directe a través del canal oficial de Facebook de l’Ajuntament de Xàtiva, en els horaris previstos inicialment: divendres 30 a les 20 hores en el cas de ‘Carmesina i Tirant’ i ‘Germanies. Guerra i pau en el segle XVI’ diumenge 1 de novembre a les 12:30 hores.

Pel que fa al cicle renaixentista, pel moment es mantenen les rutes Borja al tractar-se d’activitats reduïdes a l’aire lliure, lamb entrades ja exhaurides.

D’altra banda, també s’ha decidit suspendre la cita «Contes de por que fan riure» amb el Gran Jordiet i Josemi Sykes organitzada per la Biblioteca Municipal per a aquest divendres 30 d’octubre a les 18 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here