Suma’t es presenta com a nou partit independent a Canals encapçalat pel periodista Eduard Badal

0
1304
Logo de Suma't, el nou partit de Canals.

En la seua definició Suma’t afirma que «arreplega el sentir i als habitants de Canals, Aiacor, la Torreta i Torre-Cerdà»

Suma’t és el nou partit polític independent que s’ha donat a conéixer a Canals, un partit que, segons els seus impulsors, «és més necessari que mai al nostre poble, en un moment on la política local requereix un nou impuls, de nova gent, de noves idees, de sumar i unir a tots els veïns i veïnes del poble per buscar un futur millor per a totes i tots, per a Canals, per a Aiacor, la Torreta i Torre-Cerdà».

La formació demana el suport dels veïns «per crear un poble millor, social, cultural, econòmica i urbanísticament, i sobretot, un poble on siga un gust viure i tot un orgull sentir-se habitant i veí, sigues gran o jove, home o dona, del poble o estranger, on totes i tots sumem».

La persona que encapçala el projecte del partit és el periodista Eduard Badal, que treballa a l’emissora municipal Canals Ràdio des de fa 25 anys. Badal serà el candidat en les eleccions municipals afirmant que l’acompanyaran «un equip de persones preparades i resoltes que en breu anirem mostrant-vos». Conclou Suma’t en el seu comunicat de presentació que «tots ells i elles, es posen en marxa per fer possible el poble que volem, un poble acollidor, amable, segur, residencial i vital, en definitiva, allò que tots desitgem de la terra on estem i on fem la nostra vida i la dels nostres fills i filles».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí