Sueca tanca les platges al públic en horari nocturn per tal d’evitar nous contagis

0
1600
Policies Locals de Sueca a la platja

L’ajuntament de Sueca ha prohibit l’accés a les platges de la seua costa davant la situació d’especial risc per a la salut pública derivada de l’increment de casos positius per Covid-19 haguts en l’última setmana per tota la geografia espanyola. Així ho ha fet saber Dimas Vázquez, alcalde de la capital de la Ribera Baixa.

Aquesta decisió s’ha pres, segons apunten fonts municipals, amb la finalitat d’evitar la proliferació de botellons i trobades nocturnes incontrolades. S’ha adoptat en consens amb els seus homòlegs de les entitats locals menors del municipi del Perelló i Mareny de Barraquetes, Juan Botella i Jordi Sanjaime, respectivament.

“Queda prohibit l’accés total a les platges des de les 23 hores fins a les 7 h de l’endemà”, expressa la primera autoritat local al comunicat oficial. I recorda que la limitació es fa extensiva a “qualsevol instal·lació temporal ubicada dins de l’arena en la mateixa franja horària”.

Aquestes mesures són aplicables cada dia de la setmana, inclosos els festius. La Policia Local vigilarà el seu estricte compliment i se sol·licitarà la col·laboració de la Guàrdia Civil, adverteix al ban.

Fonts municipals recorden que “l’incompliment d’aquestes mesures podrà ser objecte de sanció segons disposa la Llei General de Sanitat 14/1986, de 25 d’abril, i la Llei de Salut de la Comunitat Valenciana 10/2014, de 29 de desembre”.

Vázquez conclou l’edicte demanant “responsabilitat individual als ciutadans per tal d’evitar la propagació de la Covid-19 amb el compliment de totes les mesures de prevenció”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here