L’Ajuntament de Sueca presenta la segona edició del programa ‘Diumenge als parcs’

0
859
El programa s'allargarà fins al mes de desembre

El consistori suecà presenta sis noves jornades d’oci i entreteniment en la tardor per a la família

El pròxim diumenge, 22 d’octubre, arranca una nova edició del programa d’oci infantil. L’Ajuntament de Sueca ha anunciat una nova programació que finalitzarà el diumenge 17 de desembre i s’adreçarà al públic familiar, especialment als infants d’entre 0 i 14 anys.

El regidor de Festes, Pau Roselló, ha explicat que la bona acollida de la primera edició ha motivat, des del primer moment, la reprogramació d’esta iniciativa. “Hem escoltat tots els suggeriments que ens van arribar i hem tractat d’incorporar-los a la proposta, tot esperant que siga igual d’atractiva i que puga sorprendre novament al públic tan especial que ens acompanya cada diumenge” ha apuntat. El titular de Festes ha explicat que s’han buscat noves localitzacions, amb la mateixa finalitat de dinamitzar diferents espais urbans, descentralitzar la programació d’activitats, incentivar la vida i el joc a l’aire lliure i fomentar l’ús i el gaudi dels espais públics per part de les famílies.

Segons ha explicat Roselló, el canvi de data, respecte a l’anterior edició, respon també a la necessitat de donar amb un calendari més compatible amb l’agenda familiar. “Després d’estudiar-ho, considerem que els mesos de tardor són, potser, la millor opció, atés que encara fa bon temps i són, segurament, els mesos de menor activitat per a este públic. De fet el programa enllaçarà amb l’agenda nadalenca, dirigida també molt especialment al públic infantil i familiar” ha assenyalat.

En esta segona edició, s’amplia l’horari de les jornades lúdiques. Les propostes per a tota la família s’iniciaran a les 10:00 i finalitzaran a les 14:00 hores, així també, entre d’altres novetats, s’han programat tallers i activitats d’animació infantil entre les 10:00 i les 13:00 hores i un espectacle en cada jornada, de 13:00 a 14:00 hores.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Desmantellat un grup criminal per robatoris violents a gasolineres de la província de València

Programa d’activitats

El programa s’iniciarà este mateix diumenge amb un espectacle de màgia de la mà del mag Óscar Lozano, a la plaça del Casal Jove; continuarà el diumenge, 29 d’octubre, amb l’espectacle de Jara contacontes,al Passeig de l’Estació; seguirà el 12 de novembre, amb un espectacle de titelles gegants de “En tu cole”, als Jardins del Sequial; el 26 de novembre amb l’espectacle musical “Trobadorets”, a la plaça de l’Ajuntament i els dos últims s’han programat per al desembre, el diumenge 3 amb l’espectacle “Mr. Albert” de carrer i malabars, al c/ Castelló – Escultor Beltrán i el 17 amb “El chou” un espectacle de clown de carrer, a la plaça dels Molins.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here