Sueca renova la flota de vehicles de la Policia Local amb dos nous vehicles híbrids

0
2244
Els cotxes de la Policia Local de Sueca.

La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Sueca ha presentat els nous vehicles adquirits per a renovar i modernitzar la flota de la Policia Local. Segons ha explicat el regidor responsable, Carlos Ramírez, es tracta de 2 Toyota Rav4 híbrids, que «permetran accedir a llocs o situacions més complexes que se’ls puguen presentar als agents, evitant així haver de recórrer a la flota del Consell Agrari com fins ara succeïa en determinades circumstàncies».

Des de l’ajuntament s’afirma que esta compra de nous vehicles se suma al procés de renovació dels mitjans materials de la Policia Local que es va posar en marxa a l’inici d’esta legislatura. “Per part d’este govern, vam iniciar el procés de modernització dels mitjans materials amb la compra de nous aparells per a les proves de detecció de consum d’alcohol i droga, i amb l’adquisició de nous aparells també per a les transmissions. A més, modernitzarem la centraleta amb un nou servei i estem renovant la flota de vehicles. En definitiva, estem duent a terme una sèrie de mesures per a dotar a la Policia dels mitjans que no tenien i necessitaven. La implicació del govern en este tema és una prioritat i, en breu, es podrà observar també pel que fa als mitjans humans, ja que hem iniciat ja un procés per a ampliar la plantilla”, ha explicat Ramírez.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha assistit també a l’acte de lliurament dels nous vehicles i ha informat dels processos selectius per a augmentar la plantilla que ja s’han iniciat, “a fi de poder aconseguir la ràtio que li correspon a Sueca i corregir-la respecte a la legislatura anterior. Pensem que la seguretat ciutadana és una de les preocupacions primordials perquè la principal funció de la Policia Local, com està demostrant, és la d’ajudar a les persones, no sancionar-les. Continuarem apostant per dotar-la de recursos materials i humans perquè Sueca dispose d’un servei de Policia amb garanties, tant de recursos humans com materials”.

En este sentit, des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana consideren també fonamental augmentar el nombre d’agents per a poder desenvolupar un millor servei de policia de proximitat, a fi de resoldre els xicotets problemes del dia a dia que puguen presentar-se-li a la ciutadania. “Per a prestar millor eixe servei, hem pressupostat també per a l’any que ve la compra de motocicletes elèctriques, uns vehicles més pràctics i lleugers, concordes a un tracte més pròxim a la ciutadania, de poca cilindrada per a poder parar en una cantonada, a la porta d’un bar o d’un col·legi, i poder atendre millor les necessitats dels veïns i veïnes”, ha afirmat Ramírez.

Finalment, el responsable de la Regidoria de Seguretat Ciutadana ha remarcat el treball que s’està desenvolupant des de la Policia Local per al compliment absolut de les mesures front a la Covid-19. “Portem setmanes advertint i informant la ciutadania sobre la necessitat de complir amb el toc de queda, els horaris establits, l’ús de la mascareta, les distàncies de seguretat… Una vegada fet este treball, a partir d’ara s’intensificaran els controls i s’exigirà el compliment de la normativa pel bé de tots i totes”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí