Sueca reforça la Policia Local durant la temporada d’estiu amb 13 nous efectius

0
1812
Els agents s'incorporen al cos de Sueca per a este estiu

Durant esta època Sueca arriba a duplicar els habitants, per la qual cosa també creix el trànsit i l’activitat ciutadana

Tretze agents s’han incorporat este estiu al cos de Policia Local de Sueca per al reforç de la campanya estival i la Fira i Festes de Sueca de 2018. Durant esta època s’incrementa el nombre d’habitants en el municipi, arribant a duplicar la xifra habitual. Augmenta també el trànsit i l’activitat, fent necessari este reforç per tal de mantenir els nivells del servei d’atenció i assistència a la ciutadania.

Raquel Tamarit, l’alcaldessa de Sueca; el regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Giménez; la secretària de l’Ajuntament de Sueca, el cap tècnic de personal, l’intendent, un inspector i un oficial de la Policia Local de Sueca han rebut els agents que s’han incorporat en esta temporada i se sumen a la plantilla fixa habitual del cos policial. Deu d’ells cobreixen de forma interina les necessitats del reforç i estaran en servei fins al pròxim 30 de setembre. Un altre presta el seu servei mitjançant una permuta amb un altre agent de la Policia Local de Sueca. I els dos restants són interins en places vacants.

La contractació d’estos policies de la bossa creada anteriorment ha estat possible, malgrat que la Llei 17/2017 de 13 de desembre de Coordinació de Policies Locals de la Comunitat Valenciana ho impedira, perquè el Decret Llei 2/2018 de l’11 de maig del Consell ha modificat esta norma. D’esta manera enguany, de forma excepcional, els municipis, sobretot aquells marítims que veuen incrementades notablement les seues poblacions en estiu, han pogut nomenar tants agents com necessiten.

L’alcaldessa de Sueca i el regidor competent de l’àrea han felicitat un a un els nous agents, després que signaren l’acta de jurament. La màxima representant del municipi els ha encoratjat a mantenir el nivell de la tasca del cos policial de Sueca, un equip compromés amb la seguretat i la tranquil·litat dels nostres veïns.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí